Agjensi Pronash Isidori

Rreth nesh

“ISIDORI – PRONA dhe PALLATE”

Eshtë një agjenci shërbimesh me qendër në Tiranë

Me një eksperiencë disa vjecare kryen aktivitetin e saj në dy drejtime: a) Në fushën e shërbimeve imobiliare. Ndërmjetësim shitblerje dhe qiradhënie pronash pasuri të paluajtëshme dhe b) Administrim pallatesh. Mirmbajtje dhe pastrime 

AKTIVITETI NDERMJETESIMEVE IMOBILIARE

Eshte nje aktivitet I nisur prej disa vitesh, fillimisht si agjent ne nje prej zyrave CENTURY 21 ALBANIA per te vazhduar me tej si bashkepunetor tek INFO PRONA REAL ESTATE  per gati 2 vite dhe me pas si ndermjetes i pavarur. Sot agjencia ISIDORI mean vertete Vulen e korrektesise.

AKTIVITETIT I ADMINISTRIMIT DHE PASTRIMIT

Aktiviteti në fushën e administrimit nisi nga Administratori i Agjencisë në Prill 2014 dhe e formalizua bazuar në vendimin e Bashkisë Tiranë (Mars 2017) për liçencimin e administratorëve dhe shoqërive të administrimit. Ne sot jemi të rregjistruar si biznes sipas procedurave në QKB me nr. NIPT: M01906007M, në
bazë të ligjit 10112 mbi Administrimin e Bashkëpronësisë, me të drejtë mirëmbajtjen e pallateve në Tiranë, pa numër të përcaktuar. Agjencia jonë është e specializuar në fushën e menaxhimit dhe ofrimit të shërbimeve në mirëmbajtjen
e ambjenteve të bashkëpronësisë.

Partneret tane
×

Përshëndetje!

Kliko më poshtë per te komunikuar me WhatsApp ose dërgoni email në isidor.koti@realtors.al

× Si mund t'ju ndihmoj?