Agjensi Pronash Isidori

Agjensi Isidori
prona dhe pallate

Vula e Korrektësisë

Administrim Pallatesh
Shërbime legale në mirëmbajtjen e bashkëpronësisë
Mirëmbajtje ashensorësh
Kontroll dhe pasqyrim i detajuar për shërbimet që kryhen nga specialistë të kualifikuar
Shërbime profesionale
Pastrim, elektrike, hidraulike, higjenizim depozitash, gjelbërim,
dezinfektim etj...
Previous slide
Next slide

Administrim në Bashkëpronësi

[instagram-feed]

Pronat më të reja

Si mund tju ndihmojmë?

“ISIDORI Prona dhe Pallate” është një agjenci shërbimesh imobiliare dhe administrimi. Ndërmjetësojmë për shitblerje dhe qiradhënie të cdo lloj prone si edhe Pastrim dhe Mirmbajtje të godinave të përbashkëta. 

LogoMakr-1tmmLl

Prona në shitje

Ofrohet shërbimi për shitje pronash të çdo lloj tipi dhe në çdo qytet të Shqipërisë. Shërbim profesional i mbeshtetur edhe në marketingun mediatik dixhital dhe rrjetet sociale

analytics.png

Prona me qira

Këtu mund të gjeni njoftime për prona të ofruara me qira nga vetë pronarët. Apartamente, vila, lokale, njësi shërbimi, biznese, kapanone etj.

1470399656_Branding.png

Administrim Pallate

Mirmbajtje, pastrim dhe menaxhim të godinave dhe ambjenteve të përbashkëta. Shërbime pastrimi për ambjente të ndryshme

×

Përshëndetje!

Kliko më poshtë per te komunikuar me WhatsApp ose dërgoni email në isidor.koti@realtors.al

× Si mund t'ju ndihmoj?