Agjensi Pronash Isidori

Të rejat më të fundit nga Realtors.al
  • Shërbimet NUAR për Ndërmjetësit

    Shërbimet NUAR ofruar për Ndërmjetësit e Pavarur  *  Kualifikimi dhe çertifikimi si Ndërmjetës i Pasurive të paluajtshme  Çdo individ ka të drejtën të aplikojë për Ndërmjetës Realtors Albania. Anëtarët e Unionit kualifikohen përmes trainimeve dhe  çertifikohen për ushtrimin e profesionit. Ato e bazojnë aktivitetin e tyre duke respektuar dhe zbatuar Rregulloren dhe Kodin e Etikës Realtors.          *  Mbështetje The post Shërbimet NUAR për Ndërmjetësit appeared first on Prona okazion për shitje.

  • Rregullorja postimeve në platformën realtors.al

    Rregullorja e postimeve në platformën realtors.al Realtors.al është një platformë profesionale *online për, postimin, reklamimin dhe menaxhimin e pasurive të paluajtëshme. Kushtet dhe detyrimet e postimeve në portal Në këtë portal mund të postojnë vetëm individët e aprovuar nga bordi Për të qënë i aprovuar ju duhet të plotësoni njërin nga kushtet e mëposhtme; a) Anëtar i The post Rregullorja postimeve në platformën realtors.al appeared first on Prona okazion për shitje.

  • Rregullorja Realtors Albania

    Rregullorja Realtors Albania update 21/04/2021 RREGULLORJA Realtors AlbaniaDokument konfidencial. Përdoret vetëm për sistemin Realtors Albania dhe NUAR               Përmbajtja: Parimet bazë Rregullat e përgjithshme Proçedura e anëtarësimit dhe Nivelet Realtors Portofolet  dhe të drejtat e administrimit Proҫedura e regjistrimit të pronave Proҫedura shoqërimit të klientëve Komisionet dhe ndarja e tyre The post Rregullorja Realtors Albania appeared first on Prona okazion për shitje.

Publikimi më i ri

Reklamo këtu pronën tënde

Temat e blogut Isidori

Administrimi. Jeta në komunitet

Artikuj nga fusha e pronave

Aktualitete. Publikimet e fundit

Libra rreth pronave

Kolona e botimeve nga Isidor Koti

×

Përshëndetje!

Kliko më poshtë per te komunikuar me WhatsApp ose dërgoni email në isidor.koti@realtors.al

× Si mund t'ju ndihmoj?