Agjensi Pronash Isidori

Jetesa në zonat e gjelbërta

Trendi më i fundit i rikthyer në Shqipëri, dhe më specifikisht në metropolin shqiptar, kryeqytetin Tirana, është bërë jetesa në zonat e gjelbërta periferike.
Kërkesat gjithmonë e më shumë në rritje tregojnë se banorët e kryeqytetit preferojnë më shumë jetesën në oeruferi sesa pranë zhurmës së qytetit.
Zhvillimi i zonave rurale në rezidenca banimi ka qëne dhe mbetet fokusi kryesor i kompanive ndërtuese që preferojnë ndërtime elitare, luksoze dhe përgjithsisht me cmimie të kripura

Në shkrimet pas ardhëse do tju informojmë më shumë për rezidencat e reja të ndërtuara në këto zona.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Përshëndetje!

Kliko më poshtë per te komunikuar me WhatsApp ose dërgoni email në isidor.koti@realtors.al

× Si mund t'ju ndihmoj?