Agjensi Pronash Isidori

Administrimi i prones ne cdo detaj. Ja perse emigrantet duhet ta besojne pronen e tyre te profesionistet

Agjensi Pronash Isidori
Ofron:
Menaxhim Prone.
Në menaxhimin e pronës tuaj marrim përsipër:

  1. Vlerësimi i një pronë për të përcaktuar qiranë e përshtatshme për:
    APARTAMENTE – BIZNESE – TOKA
  2. Mirëmbajtja teknike,riparime,shërbime të pronës 24h në çdo ditë të vitit.
  3. Marketingu i një prone dhe dhënia me qira.
  4. Inspektimi i vazhdueshëm i pronës dhe trajtimi i ankesave nga qiramarrësit.
  5. Mbledhja e qirasë dhe detyrimeve të tjera.
  6. Pagesa e faturave (Ujë,Drita dhe Bashkëpronësi).

Bashkëpuno me ne. Jemi vula e garancisë.

Cel: +355 67 63 44 466 dhe në WatsApp.

Ne jemi gati t’ju përgjigjemi nevojave tuaja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Përshëndetje!

Kliko më poshtë per te komunikuar me WhatsApp ose dërgoni email në isidor.koti@realtors.al

× Si mund t'ju ndihmoj?