Agjensi Pronash Isidori

Administrimi – Jeta në komunitet

Pse me Agjenci? Qe te mos te bini si “derri ne thes”

Cilat Jane Gabimet Kryesore Qe Bejne Pronaret Kur Japin Pronen Me Qira? Dhenia e apartamentit me qira eshte bere nje menyre e mire per te fituar leke ose te pakten per te mbeshtetur veten me nje te ardhur minimale. Deri vone pronaret i jepnin apartamentet me qira permes seksereve qe sillnin “derr ne thes” dike […]

Pse me Agjenci? Qe te mos te bini si “derri ne thes” Read More »

Mos u kujtoni per pronen vetem kur toka rreshket “nen kembe”

Trualli yne eshte pushtuar nga ndertimet me apo pa leje dhe sidomos nga pallatet me qindra banore. Normalisht, ky shkrim nuk ka lidhje me problematiken e rreziqeve natyrore qe u kanosen ketyre ndertimeve, vecse me ceshtje te menyres se ndertimit te tyre pa zbatuar ligjet e urbanistikes. Per kete shqetesim, pushtetaret, ndertuesit madje edhe vete

Mos u kujtoni per pronen vetem kur toka rreshket “nen kembe” Read More »

Jetesa në zonat e gjelbërta

Trendi më i fundit i rikthyer në Shqipëri, dhe më specifikisht në metropolin shqiptar, kryeqytetin Tirana, është bërë jetesa në zonat e gjelbërta periferike. Kërkesat gjithmonë e më shumë në rritje tregojnë se banorët e kryeqytetit preferojnë më shumë jetesën në oeruferi sesa pranë zhurmës së qytetit. Zhvillimi i zonave rurale në rezidenca banimi ka

Jetesa në zonat e gjelbërta Read More »

Administrimi i pallatit

Qytetarët e Tiranës të cilët jetojnë në pallate, qofshin këto objekte të vjetra të ndërtuara para viteve ?90 apo të ndërtuara së fundmi, janë të detyruar të paguajnë administratorin e pallatit, i cili do të përgjigjet për çdo problematikë që haset në mjediset e përbashkëta.Bashkia e Tiranës është institucioni përgjegjës i cili tashmë ka marrë

Administrimi i pallatit Read More »

×

Përshëndetje!

Kliko më poshtë per te komunikuar me WhatsApp ose dërgoni email në isidor.koti@realtors.al

× Si mund t'ju ndihmoj?