Agjensi Pronash Isidori

vlerësimet e klientëve

0
Vleresime
0
Pelqime
0
Komente
4.5/5
Kordinatore Bordit drejtues
Realtors Albania

Vlerësuar me 5 yje nga

Eduina Lushka

Realtors Albania staf

  Prej shume kohesh kemi ndertuar nje mardhenie shume eficente bashkepunimi. Stafi i kualifikuar dhe perkushtimi gjate zbatimit te projekteve i ben jjë kompani tepër profesionale. Të aftë dhe të komunikueshëm. Shumë të kënaqur me këtë bashkepunim duke e rekomnduar per te gjithe personat e interesuar

Me pozitivitet
Eduina Lushka

Menaxhere Shitjesh
Biznese.VIP

Vlerësuar me 5 yje nga

Biznese.vip

Adresari i biznesit tuaj

Shumë e kënaqur me shërbimin e kompanisë suaj. Është një kënaqësi të punosh me njerëz si ju, të përkushtuar ndaj kërkeses se klientit dhe shumë profesionista.Me sinqeritet
Anxhela Hoxha

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
×

Përshëndetje!

Kliko më poshtë per te komunikuar me WhatsApp ose dërgoni email në isidor.koti@realtors.al

× Si mund t'ju ndihmoj?