Agjensi Pronash Isidori

Pse të besojmë një ndërmjetës imobiliar

Cdo kush kërkon më të mirën nga prona tij, dhe disa duan ta shesin vetë, pa ndërmjetës duke besuar se kanë në dorë maksimumin. E vërteta është se kjo situatë sjell shumë telefonata pa interes dhe shumë blerës jo të saktë. Për ju bëhet stres. Janë të pakët ato që ja dalin mbanë vetë pa u penduar për cmimin e shitjes. Nëse po shisni pronën dhe duhet një këshillë ne…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Përshëndetje!

Kliko më poshtë per te komunikuar me WhatsApp ose dërgoni email në isidor.koti@realtors.al

× Si mund t'ju ndihmoj?